حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/02/16 شمسی | 2025/05/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
شناخت دشمنان واقعی و اهداف پشت پرده آن‌ها
نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی تأکید کرد:

شناخت دشمنان واقعی و اهداف پشت پرده آن‌ها

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی بر اهمیت شناسایی دشمنان واقعی و اهداف آن‌ها تأکید کرد و گفت: تنها با آگاهی از این اهداف می‌توان از فریب‌های جهانی جلوگیری کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، آیت‌الله سید علیرضا عبادی صبح امروز در دیدار با استادیاران صالحین در استان بر ضرورت شناخت هویت انسانی مؤمن و جایگاه ولایت و ولایات تأکید کر و گفت: در متون اسلامی، بسیاری از نکات ناگفته‌ای وجود دارد که می‌تواند در تربیت اندیشه‌های اسلامی و هویت انسانی مؤثر باشد.

وی با اشاره به بحران‌های جهانی و بیداری عمومی در سطح جهان، به تحلیل وضعیت حاکم بر کشورهای غربی و به‌ویژه ایالات متحده آمریکا پرداخت و اظهار داشت: باید مسئولیت‌های تاریخی این کشورها و استعمارگری آن‌ها مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی یادآور شد:استعمار غربی، به‌ویژه در ۵۰۰ سال اخیر، نه تنها برای مردم جهان بلایایی به‌همراه داشته، بلکه باعث ایجاد جنگ‌ها و بحران‌های متعدد در سطح جهانی شده است.

عبادی بر لزوم ترجمه دقیق واژه‌ها و مفاهیم اشاره کرد و متذکر شد: استعمارگران از واژه‌ها به‌عنوان ابزار فریب استفاده می‌کنند. این واژه‌ها ممکن است در زبان‌های مختلف معانی متفاوتی داشته باشند و اگر مردم نسبت به آن‌ها آگاه نباشند، ممکن است فریب بخورند.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین این واژه‌ها «آزادی» است که در نظام‌های استعماری معنای متفاوتی از آنچه که در مفهوم خلقت و دین اسلام مطرح است، دارد.

امام جمعه بیرجند به مقوله مذاکره و به‌ویژه تفاوت‌های معانی آن در عرصه بین‌المللی اشاره کرد و گفت: مذاکره در دنیای استعماری اغلب به معنای فریب و تسلیم طرف مقابل است، نه بر اساس منافع و حقوق واقعی طرفین.

عبادی در پایان تأکید کرد: باید تلاش‌های بیشتری در جهت شناساندن حقیقت واژه‌ها، تاریخ استعمار و شناسایی دشمنان واقعی انجام شود تا مردم بتوانند به‌درستی درک کنند که چه کسی و با چه اهدافی به‌دنبال فریب و تسلط بر جهان هستند.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!