حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/02/14 شمسی | 2025/05/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
برنامه و بودجه موتور محرک توسعه خراسان‌جنوبی است
استاندار خراسان جنوبی:

برنامه و بودجه موتور محرک توسعه خراسان‌جنوبی است

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی موتور محرک توسعه و پیشرفت خراسان‌جنوبی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سید محمدرضا هاشمی ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس جدید سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، این سازمان را به‌عنوان قلب تپنده توسعه استان‌ها معرفی کرد و بر نقش کلیدی آن در پیشبرد برنامه‌های راهبردی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه توسعه نیازمند نگاهی بلندمدت و راهبردی است، اظهار داشت: سازمان برنامه‌ریزی با طراحی و هدایت پروژه‌های کلان، نقشی اساسی در رشد استان ایفا می‌کند.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های صورت‌گرفته در سال گذشته گفت: بیش از ۴ هزار میلیارد تومان در پروژه‌هایی همچون راه‌آهن، بزرگراه‌ها و زیرساخت‌های اساسی استان هزینه شده است که این اقدامات، میراثی ماندگار برای نسل‌های آینده خواهد بود.

استاندار با تقدیر از تلاش‌های رئیس پیشین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی افزود: آقای جهانشاهی در حوزه‌هایی مانند سرشماری، توزیع اعتبارات، بهبود وضعیت کشاورزی و سامان‌دهی نیروی انسانی عملکردی مؤثر و صادقانه داشتند، در حالی که این مسئولیت با حجم بالای کار و انتظارات فراوان همراه است.

وی در ادامه با معرفی رئیس جدید سازمان خاطرنشان کرد: آقای بهدانی از نیروهای بومی و پرورش‌یافته در همین سازمان هستند و این انتصاب، تداوم نگاه تخصص‌محور در بدنه مدیریتی استان است.

هاشمی تأکید کرد: مدیران باید از دیدگاه نمایندگان، کارشناسان و مسئولان بهره‌مند شوند؛ نگاه‌های تک‌بعدی نمی‌تواند راهگشای توسعه باشد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده خراسان جنوبی گفت: این استان محروم نیست؛ با داشتن منابعی مانند معادن طلا، ده اثر ثبت جهانی و چهار بازارچه مرزی، پتانسیل بالایی برای رشد اقتصادی و جذب سرمایه‌گذار دارد.

استاندار همچنین از آزادسازی بیش از ۳۰ هزار هکتار اراضی معدنی بلوکه‌شده خبر داد و افزود: در تلاش هستیم منطقه‌ای مشابه بانه در خراسان جنوبی راه‌اندازی کنیم تا رونق اقتصادی و تجاری بیشتری به استان بخشیده شود.

وی با تأکید بر ضرورت فعالیت جهادی در استان، تصریح کرد: خراسان جنوبی علیرغم موقعیت جغرافیایی خاص، با همت، تدبیر و برنامه‌ریزی می‌تواند به یکی از قطب‌های توسعه‌ای کشور تبدیل شود.

در پایان این مراسم از خدمات حمید جهانشاهی رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی قدردانی و علی بهدانی به عنوان سرپرست جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان معرفی شد.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!