
روایتی متفاوت از دو معلم حامی نیکوکار:
یتیمنوازی معامله با خدا است
در کنار معلمی، درس نیکوکاری و خیرخواهی را هم به دانشآموزانشان آموزش میدهند چرا که با تمام وجود این جمله را که وقتی دستی را به یاری میگیری بدان که دست دیگرت در دست خداست را باور دارند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، یتیم و یتیم نوازی یکی از مسائلی است که در دین اسلام موکدا بیان شده و پیامبر (ص) و ائمه (ع) در این زمینه فرمایشات متعددی دارند و خداوند متعال به مذمت آزردن ایتام و مدح کسانی که یتیمان را اکرام می کنند پرداخته است. حامیان ایتام تاجران موفقی هستند که با خدا معامله میکنند و خداوند تجارت پرسودی را نصیب آنان می کند.
در طرح اکرام ایتام کمیته امداد که افراد نیکوکار با پذیرفتن و تقبل حمایت مالی از یک یا چند یتیم در طول سال نسبت به رفع مشکلات مادی و معنوی آنان در قالب کمک به یتیم خاص، کمک به دانشآموز خاص، کمک به دانشجوی خاص و ... اقدام مینمایند حامیانی حضور دارند که در کنار معلمی، درس نیکوکاری و خیرخواهی را هم به دانشآموزانشان آموزش میدهند چرا که با تمام وجود این جمله را که وقتی دستی را به یاری میگیری بدان که دست دیگرت در دست خداست را باور دارند.
هفته بزرگداشت مقام معلم بهانهای شد تا گفتگویی با دو نفر از این معلمان نیکوکار ساکن شهرستان قاین و نهبندان که حامی تعدادی از فرزندان ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد خراسانجنوبی هستند را داشته باشیم که در ادامه میخوانید.
معامله با خدا
فرهنگی قاینی که حدود ۱۹ سال سابقه تدریس دارد از زمانی که دانشجوی دانشگاه فرهنگیان بوده همان زمانی که درآمدی داشته با حمایت از یک فرزند معنوی شروع کرده است .
این بانوی سخاوتمند که تمایلی به بیان نشانی از خودش ندارد این فرهنگ پسندیده را در خانه پدری از والدین فرهنگی و همیشه پای کار کمک به نیازمندان و ایتام فراگرفت و به گونهای راه آنها را ادامهداد .
او که هم اکنون حمایت ۴۰ فرزند ایتام و محسنین را بر عهده دارد به برکات زندگیاش به دنبال پاگذاشتن در این مسیر اشاره کرد و گفت: زندگی امروزم را مدیون دعای خیر این بزرگواران هستم و به این نتیجه رسیدم اگر دست نیازمندی را بگیری دست دیگرت در دست خداست
او که خودش ۳ فرزند دارد بر این عقیده است این کمک هر چند اندک به نوعی صدقه محسوب میشود و همانطور که روایت داریم صدقه هفتاد نوع بلا را دفع میکند.
وی تاکید کرد: هر آنچه امروز از سلامتی و شادابی و موفقیت در زندگی خودم و فرزندانم وجود دارد به واسطه کمک به ایتام بوده است.
این بانوی فرهنگی در صحبتهایش به الگوگیری از مولی متقیان در یتیم نوازی هم اشاره کرد و افزود: طرح اکرام ایتام کمیته امداد طرح بسیارخوبی است و به نوعی به دنبال نهادینهکردن فرهنگ خیر و احسان به ایتام است که برای افراد که به دلیل مشغله زیاد فرصتی برای این اقدام را ندارد به راحتی و با واریز هر مبلغی فراهم کرده است.
وی هم چنین از برخورد کارکنان کمیته امداد و راهنماییهای آنها برای شرکت در این طرح قدردانی کرد و امیدوار است که این حمایتها هر چند اندک است اما مورد قبول حق تعالی قرار گیرد و توشهای برای سفر آخرت باشد.
مشارکت بیشتر در طرح اکرام
شهربانو اسدی فرهنگی نهبندانی که حمایت از ۱۴ فرزند یتیم را بر عهده دارد گفت: همیشه به دنبال کمک به دیگران هستم و انگیزهام در حمایت از کودکان ایتام و محسنین با توجه به موقعیتی که در آن قرار گرفتهاند بیشتر است.
به گفته وی وقتی مبلغی را برای فرزندان معنویام پرداخت میکنم خدا از جایی دیگر برایم جبران کرده و در دیگری برایم گشوده می شود و این همه از لطف و محبت خداوندی است که معامله باخدا بهحق معامله پرسودی است.
وی ادامه داد: به نظرم بیشتر سفرهای معنوی که هر سال به کربلا و یا سایر مکانهای مذهبی می روم به برکت همین کمک به ایتام است.
این حامی نیکوکار با اشاره به این که طرح اکرام کمیته امداد طرح بسیار خوبی است در خصوص پیشنهادی برای بهترشدن این طرح نیز گفت: فعالیتهای کمیته امداد بسیار خوب و مؤثر است اما به دلیل کمبود اعتبارات مالی و مشکلات اقتصادی کشور و حجم زیاد نیازمندی های محرومان، برای بهبود وضعیت خدمات رسانی این نهاد باید مردم نیکوکار و خیران بیشتر به صحنه بیایند و یاریگر کمیته امداد در این خصوص باشند.
اسدی در خصوص تشویق آحاد جامعه به ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری تاکید کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی مردم باید برای رفع مشکلات دولت را یاری کنند و فرهنگ کمک به نیازمندان باید با تبلیغات چهره به چهره و صدا و سیما و سایر رسانه ها نهادینه شود و والدین در راه کمک به هم نوعان نیازمند و به خصوص حمایت و دستگیری از ایتام، برای فرزندانشان الگو باشند.
انتهای خبر /
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!