
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی عنوان کرد:
نمازجمعه؛ خط مقدم جهادتبیین و آمادگی برای ظهور
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی گفت: نماز جمعه آیینی که در آن، امت حول محور امامت و ولایت جمع میشود و بستر وحدت، بصیرت، مقاومت و زمینهسازی ظهور فراهم میگردد.
حجتالاسلام سالاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان» گفت: پنجم مردادماه، سالروز اقامه اولین نماز جمعه به امامت آیتالله طالقانی با حکم تاریخی امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸، یادآور نهادینه سازی یکی از مهمترین ابزارهای پیوند مردم با نظام اسلامی است.
به گفته وی نماز جمعه در اندیشه امام خمینی(ره) تنها یک فریضه عبادی نیست؛ بلکه قرارگاهی است برای اتحاد نیروهای مؤمن، بستری برای تقویت سرمایه اجتماعی نظام اسلامی و رسانهای الهی که حقایق روز را با زبان دین به گوش جامعه میرساند. از همان اولین خطبه نماز جمعه در مرداد ۱۳۵۸، تا امروز که امت اسلامی درگیر نبرد تمدنی با جبهه استکبار و صهیونیسم جهانی است، این آیین الهی نقشی محوری در پایداری نظام، تداوم انقلاب و پشتیبانی از جبهه مقاومت داشته است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان با تاکید بر نقش راهبردی نماز جمعه گفت: نماز جمعه، نماد عینی پیوند میان مردم و نظام اسلامی و بستری برای تجلی ولایتمداری و بصیرت اجتماعی است. سنگری برای اتحاد دلها و افکار حول محور ولیفقیه، و تمرینی هفتگی برای تمرکز بر اولویتهای جامعه اسلامی است.
حجتالاسلام سالاری افزود: نماز جمعه در تراز تمدن اسلامی، فقط جایگاه اقامه خطبه و جماعت نیست؛ بلکه قرارگاه عملیات فکری و فرهنگی برای مقابله با هجمههای رسانهای دشمنان، تربیت نسل انقلابی، و آمادهسازی برای ظهور است
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی با اشاره به نگاه کلان و جهانی بنیانگذار جمهوری اسلامی اظهار داشت: امام خمینی(ره) از همان سال ۴۲، مبارزه را فقط محدود به رژیم ستمشاهی نمیدید؛ بلکه در اندیشه او، انقلاب اسلامی آغازگر نجات جهانی مستضعفین از چنگال سلطهگران و مقدمهای بر برپایی تمدن نوین اسلامی بود.
حجتالاسلام سالاری افزود: امام خمینی(ره)با افشاگری درباره نقش صهیونیسم جهانی در تسلط بر ثروت و فرهنگ کشورهای اسلامی، فرمودند: اسرائیل نمیخواهد این مملکت دانشمند باشد و میخواهد زراعت و تجارت شما را از بین ببرد. امروز این سخنان، در بستر واقعیت جهان اسلام معنا یافتهاند.
حجتالاسلام سالاری ادامه داد: اگر در سال ۱۳۶۸، امام راحل(ره) پس از پایان دفاع مقدس، تکلیف جدید ملت ایران را زمینهسازی ظهور و مقابله با موانع آن دانست، امروز سنگر نماز جمعه باید این مأموریت الهی را در قالب گفتمانسازی تمدنی، تبیین و ترویج کند.
او تأکید کرد: نماز جمعه پایگاه آرایش فکری امت اسلامی است. اینجا جایی است که باید جوانان، خانوادهها و نخبگان جامعه مجهز به اندیشه الهی، روحیه انقلابی، و آرمانگرایی مهدوی شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی با اشاره به مصادیق تاریخی پایداری ملت ایران گفت:روزی که امام در تبعید بود، هیچکس تصور نمیکرد که ۱۲ بهمن به شکوه بازگشت امام تبدیل شود روزی که مردم در غم و حیرت، پیکر امام راحل را تشییع کردند، کمتر کسی باور داشت که این کشور بتواند بیش از سی و پنج سال در ظل آتش و تهدیدهای فراوان، با رهبری نائب امام پابرجا و حفظ شود. روزی که طالبان دیپلماتهای ما را در مزار شریف به شهادت رساندند، کسی تصور نمیکرد روزی برسد که طالبان در همان شهر، بدون هیچگونه درگیری، امنیت هیاتهای شیعیان را در شبها تضمین کند.
حجتالاسلام سالاری ادامه داد:روزی که عربستان به سمت یمن حمله کرد، باورکردنی نبود که انصارالله یمن به عنوان یک قدرت مستقل موشکی، بر تنگه بابالمندب حکمرانی کند و این حکمرانی الهی را در حمایت از مظلومان و در مقابل ظالمان بهکار گیرد.
به گفته وی امروز، به یمن وعده الهی و اراده مردم، آنچه ولی خدا، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، به عنوان تدبیر لشکر خدا سامان داده است، مشتی بر تزلزل رژیم صهیونیستی است. همانطور که قیام امام حسین(ع) و حوادث پس از آن، پایههای حکومت بنیامیه را لرزان کرد.
وی تصريح کرد: در طوفانالاقصی ، دو رکن اساسی وجود رژیم صهیونیستی به شدت متزلزل شده است؛ نخست اسطوره شکستناپذیری اسرائیل و دوم امنیت جغرافیایی این رژیم خبیث و آنچه اکنون شاهد آن هستیم، شامل گرسنگی، قحطی و کودککشی است؛ اما این شکست، شکست انسانیت در آخرالزمان است در برابر اراده مظلومان غزه. این حقیقتی تلخ است که سرسپردگی به غرب، وادادگی در برابر ظلم، و همراهی برخی حکام عرب مسلمان، با آن آزمون بزرگ روبرو شدهاند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!