حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/05/05 شمسی | 2025/07/27 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
نصب ۱۴۰ دوربین ثبت‌تخلف در خراسان‌جنوبی ضروری است
رئیس پلیس‌راه فراجا خراسان جنوبی:

نصب ۱۴۰ دوربین ثبت‌تخلف در خراسان‌جنوبی ضروری است

رئیس پلیس‌راه فراجا خراسان جنوبی از ضرورت نصب ۱۴۰ دستگاه دوربین ثبت تخلفات در استان برای کاهش تصادفات جاده‌ای خبر داد و گفت: با مدیریت سرعت می‌توان آمار تصادفات را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، محمد امیر کاظمی در جلسه مشترک کمیسیون ایمنی راه‌ها و ستاد راهبری تصادفات خراسان جنوبی اظهار کرد: ترددها در استان چهار درصد رشد داشته است، اما آمار فوتی‌های تصادفات جاده‌ای امسال ۱۴ نفر کمتر شده که نشان‌دهنده کاهش ۹ درصدی است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین رشد تصادفات در حوزه برون شهری مربوط به طبس، زیرکوه و درمیان است افزود: بیشترین درصد متوفیان نیز در شهرستان‌های نهبندان، قاین، طبس و بیرجند بوده که علت اصلی آن واژگونی و خروج از جاده گزارش شده است.

رئیس پلیس راه خراسان جنوبی در ادامه به افزایش اعمال قانون و برخورد با متخلفان اشاره کرد و گفت: با توجه به نزدیک بودن ایام اربعین و افزایش تردد، به ویژه اتوبوس‌های حامل زائران پاکستانی، نیازمند نظارت و هماهنگی بیشتر دستگاه‌ها برای ارائه خدمات مطلوب هستیم.

وی همچنین بر تسریع در دوبانده شدن محور بیرجند-قاینات و شوسف تا نهبندان تاکید کرد و خواستار همکاری در برخورد با شوتی‌ها و به‌روزرسانی دوربین‌ها در جاده‌های استان شد.

سرهنگ کاظمی اجرای ۴۰ طرح برخورد با خودروهای هنجارشکن در حوزه درون شهری را از ابتدای امسال یادآورشد و افزود: هوشمندسازی کنترل ترافیک، نصب پنل خورشیدی در تقاطع‌های چراغ راهنما و برطرف کردن نقص روشنایی معابر از مهم‌ترین درخواست‌های پلیس راهور است.

شهردار بیرجند نیز گفت: در چند سال اخیر بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه ترافیکی برای شهر بیرجند انجام شده که رویکرد اصلی آن پیشگیری از وقوع تصادفات بوده است.

مهدی بهترین افزود: طی ۲ سال گذشته، آمار تخلفات در بلوار پیامبر اعظم از ۴۸ هزار به چهار هزار مورد کاهش یافته است.

وی با اشاره به پیش‌بینی منابع ملی در ماده ۲۳ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اظهار کرد: نصب چهار دوربین در بیرجند نقش موثری برای کاهش تخلفات در سطح شهر داشته است.

شهردار بیرجند درخواست راهور برای روشنایی استاندارد و هشدارهای اداره برق برای کاهش مصرف را در تناقض یکدیگر دانست و گفت: توقف کامیون‌های حامل سوخت در شهر نیز از دیگر معضلات ترافیکی بوده که نیازمند تدبیر و راهکار مناسب است.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!