
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسانجنوبی خبر داد:
افزایش مراکز مهارتآموزی و اشتغال در استان
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی گفت: در راستای توسعه زیرساختها، مراکز جدید مهارتآموزی در استان افتتاح شده و اشتغالزایی پس از آموزشها به ۷۲ درصد رسیده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»، حسن کامرانیفرد صبح امروز در کارگروه توسعه مهارت استان گزارشی جامع از عملکرد مراکز آموزشی استان در حوزه مهارتآموزی ارائه داد و ضمن معرفی ظرفیتها و اقدامات صورت گرفته در سال گذشته، به برنامههای پیشرو در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و از حمایتهای لازم برای توسعه زیرساختهای آموزشی در استان سخن گفت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی با اشاره به وجود ۱۹ مرکز آموزشی در استان که ۱۷ مرکز از آنها فعال هستند، افزود: در مجموع ۲۵۰ نفر نیروی انسانی در این مراکز مشغول به کار هستند که ۹۶ نفر از آنها مربی و ۱۵۴ نفر در بخشهای پشتیبانی و خصوصی فعالیت میکنند.
کامرانیفرد بیان کرد: همچنین در سال گذشته، حدود ۲۱ هزار نفر در دورههای مختلف آموزشی این مراکز شرکت کردهاند.
وی به عملکرد مثبت استان در حوزه اشتغالزایی پس از دورههای مهارتآموزی اشاره کرد و افزود: متوسط اشتغال در کشور بعد از گذراندن دورههای مهارتی ۶۰ درصد است، اما این آمار در خراسان جنوبی به ۷۲ درصد رسید، که نشاندهنده اثرگذاری بالای آموزشهای فنی و حرفهای در استان است.
کامرانیفرد با معرفی مهمترین برنامههای آموزشی سال ۱۴۰۴، گفت: یکی از اصلیترین اهداف ما در سال جاری، توسعه آموزشهای مهارتی با همکاری هنرستانها و افزایش ظرفیت مراکز آموزشی استان است. در این راستا، طرح کنسرسیوم مهارت به مرحله اجرا درآمده است که خوشبختانه با همکاری معاونتهای مختلف، رشتههای مهارتی خوبی در استان راهاندازی شده است.
وی از افتتاح مراکز جدید مهارتآموزی در نقاط مختلف استان خبر داد و افزود: مرکز ایمنی در طبس و مرکز مهارتآموزی در فردوس از جمله پروژههایی هستند که در سالهای اخیر به بهرهبرداری رسیدند. این مراکز با همکاری بخش خصوصی راهاندازی شدهاند و میتوانند بهعنوان الگو در سایر نقاط استان توسعه یابند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی در ادامه به چالشهای موجود در جذب اعتبارات و امکانات مالی اشاره کرد و گفت: با وجود پیگیریهای گسترده، هنوز نتواستهایم از ظرفیتهای قانونی برای جذب اعتبارات مورد نیاز استفاده کنیم. سال گذشته چندین مکاتبه با دستگاههای مختلف انجام دادیم، اما بهدلیل موانع اداری، این منابع هنوز محقق نشده است.
وی در این راستا خواستار توجه ویژه مسئولان به تخصیص منابع مالی از محل مسئولیتهای اجتماعی شرکتها، بهویژه شرکتهای نفت و زغالسنگ، برای توسعه زیرساختهای آموزشی و مهارتی شد.
کامرانیفرد عنوان کرد: ما نیازمند همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی در این زمینه هستیم تا بتوانیم ظرفیتهای مهارتی استان را افزایش داده و به اهداف خود در زمینه اشتغالزایی دست یابیم.
وی با افتخار به موفقیتهای کسبشده در عرصههای ملی و بینالمللی اشاره کرد و افزود: در سالهای اخیر، نمایندگان خراسان جنوبی در مسابقات جهانی مهارت در کشور آلمان و فرانسه موفق به کسب مدالهای طلا و برنز شدند. این دستاوردها نشاندهنده کیفیت بالای آموزشهای فنی و حرفهای در استان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی از مسئولان استان خواست که در جلسات آینده، پیگیریهای لازم برای تخصیص اعتبارات و استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه آموزشهای مهارتی را مدنظر قرار دهند.
وی ادامه داد: ما بهعنوان یک دستگاه دولتی قادر به جذب خیرین برای ساخت کارگاهها و خوابگاههای مهارتآموزی هستیم و برگزاری جشنواره خیرین مهارت، میتواند فرصتی برای جلب همکاری این عزیزان باشد.
کامرانیفرد همچنین با توجه به اهمیت روزافزون آموزشهای مهارتی در توسعه اشتغال و کارآفرینی، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان خواستار توجه بیشتر به این بخش و همافزایی دستگاههای مختلف در راستای تحقق اهداف توسعه مهارتآموزی شد.
انتهای خبر/۱۰
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!