حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/02/28 شمسی | 2025/05/18 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
آغاز پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی خبر داد:

آغاز پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: فرایند پرداخت تسهیلات از اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تاکنون ۳۹ طرح موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مرتضی ذاکریان در جلسه کارگروه تبصره ۱۸ که به ریاست استاندار برگزار شد، گفت: روند پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ از اردیبهشت‌ماه آغاز شده است. 

وی با اشاره به تأکید استاندار بر رعایت سهم شهرستان‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی، افزود: این موضوع همواره در کمیته‌های کارشناسی مطرح و بر آن تأکید شده است. 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی عنوان کرد: دومین مصوبه کارگروه مربوط به حمایت از انرژی‌های تجدیدپذیر است که ثبت‌نام آن از طریق سامانه صورت می‌گیرد و پرداخت‌ها به صورت مستقیم یا از طریق صندوق‌های طرف قرارداد انجام می‌شود. 

وی ادامه داد: همچنین بر اولویت شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش گردشگری نیز تأکید شد که در همین راستا چندین طرح در حوزه گردشگری مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

به گفته وی، سومین مصوبه مربوط به پرداخت‌هایی است که تا یک ماه آینده باید انجام شود و در جلسه قبلی، میزان پرداخت‌ها بسیار پایین و تقریباً صفر بود، اما در حال حاضر شرایط بهبود یافته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در خصوص طرح پنج میلیارد تومانی اداره‌کل راه و شهرسازی که سال گذشته به‌دلیل عدم جذابیت جذب نشده بود، مقرر شد پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

ذاکریان همچنین به رفع مشکلات سامانه کات اشاره کرد و گفت: عمده مشکلات اتصال بین دستگاه‌های اجرایی نیز برطرف شده است. 

وی تاکید کرد: دستگاه‌ها باید پیگیری ۳۰ درصد منابع ملی خود را انجام داده و گزارش آن را به دبیرخانه اعلام کنند، در حالی که برخی دستگاه‌ها هنوز گزارش نداده‌اند.

ذاکریان با بیان اینکه هزار و 31 میلیارد تومان کل اعتبار تخصیص یافته تبصره 18 است ، افزود: تاکنون ۱۶۹ طرح به تصویب رسیده که از این تعداد ۳۹ طرح با مبلغ 122 میلیارد تومان موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

وی گفت: ۱۴۷ طرح به ارزش ۴۲۱ میلیارد تومان در این جلسه مصوب گردید که به بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات ارسال می شود.

 مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی بیان داشت: از این تعداد، ۴۳ طرح مربوط به جهاد کشاورزی، ۱۲ طرح مربوط به راهداری، ۹ طرح برای صنعت، معدن و تجارت و ۶۶ طرح نیز از سوی میراث فرهنگی ارائه شده است. 

ذاکریان افزود: همچنین سه طرح از معاونت علمی، ۱۱ طرح از اداره کل تعاون، کار و رفاه جتماعی و سه طرح از اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه بررسی شد. 

انتهاي خبر/ه

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!