حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/02/17 شمسی | 2025/05/07 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
تفسیر صفحه ۵۶ قرآن کریم
تسنیم وحی؛

تفسیر صفحه ۵۶ قرآن کریم

(آن فرزندی که به تو بشارت داده شد) در گهواره، (به اعجاز) و در میانسالی (به وحی) با مردم از شایگان سخن گفت .

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، درتفسیر صفحه ۵۶ قرآن کریم آمده است: «وَ یُکَلِّمُ النَّاسَ فِی الْمَهْدِ وَ کَهْلاً وَ مِنَ الصَّالِحِینَ» «(آن فرزندی که به تو بشارت داده شد) در گهواره، (به اعجاز) و در میانسالی (به وحی) با مردم از شایگان سخن گفت .

 

نکته‌های سوره آل عمران- آیه ۴۶:

سخن گفتن در گهواره، هم پیشگویی از آینده و هم معجزه حضرت مسیح است که در گهواره با مردم سخن گفت. گفت‌وگو در بزرگی، پیشگویی دیگری است که او تا بزرگی زنده خواهد بود. همانگونه که خبر از شایستگی و وارستگی او نیز یک پیشگویی و بشارت است.

 

 

پیام‌های سوره آل عمران- آیه ۴۶:

۱. کسی که می‌تواند به مریم، بدون داشتن همسر فرزند، می‌تواند در گهواره، زبان کودک او را به سخنان باز کند. «یُکَلِّمُ النَّاسَ فِی الْمَهْدِ»

 

۲. آنجا که خدا بخواهد پاکدامنی را از پاک کردن، زبان بستۀ کودک را باز می‌کند. «یُکَلِّمُ النَّاسَ فِی الْمَهْدِ»

 

۳. در کودکی نیز می‌توان پیام الهی را به دیگران رساند. (بعضی امامان مانند امام جواد، امام هادی و امام زمان علیهم السّلام در کودکی به مقام امامت رسیده اند) «یُکَلِّمُ النَّاسَ فِی الْمَهْدِ»

 

۴. آنجا که خدا بخواهد، کودک بزرگان سخن می‌گوید. «فِی الْمَهْدِ وَ کَهْلاً»

 

۵. از مادری صالحه چون مریم، فرزندی مثل عیسی پدید می‌آید. «مِنَ الصَّالِحِینَ»

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!