حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/02/28 شمسی | 2025/05/18 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
پلنگ مازندران مغلوب شیر ووشوکار خراسان‌جنوبی شد
بسته خبر ورزشی خاورستان؛

پلنگ مازندران مغلوب شیر ووشوکار خراسان‌جنوبی شد

در بسته خبر ورزشی امروز خاورستان خبرهای متنوعی قهرمانی ووشوکار استان مقابل حریف مازندارنی،دوره مقدماتی پرش با اسب،دوره داوری و مربیگری کروکت و قضاوت در مسابقات درون اردویی تیم ملی ووشو وجود دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مهدی یعقوبی قهرمان نامدار ووشو استان با پیروزی مقتدرانه به جمع هشت نفر برتر ووشو کشور راه یافت. 

منتخبین این رقابت ها به مسابقات جهانی برزیل اعزام می‌شوند. 

مهدی یعقوبی سابقه قهرمانی کشور، حضور در اردوهای تیم ملی و مقام سوم مسابقات بین المللی جام صلح و دوستی در کارنامه دارد. 

دوره مقدماتی پرش با اسب برای نخستین‌بار در خراسان‌جنوبی

 برای اولین‌بار در استان خراسان جنوبی، دوره‌ی مقدماتی پرش با اسب به همت هیات سوارکاری استان و به میزبانی شهر بیرجند و باشگاه سوارکاری مارال برگزار شد.

 این دوره در تاریخ‌های ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور مهدی بختیاری، مدرس سطح یک بین‌المللی و مربی رسمی فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید.

 در این دوره آموزشی، ۲۵ سوارکار حضور داشتند و طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، سایر دوره‌های تکمیلی نیز در تابستان سال جاری برگزار خواهد شد.

دوره داوری و مربیگری کروکت 

دوره داوری و مربیگری درجه ۳ کروکت به میزبانی استان خراسان جنوبی شهرستان بیرجند برگزار می‌شود.

این اردو ۷ تا ۹ خرداد ماه ۱۴۰۴ در زمین تخصصی کروکت بند دره برگزار می‌شود.

 قضاوت در مسابقات درون اردویی تیم ملی ووشو

داور بين المللی ووشو خراسان‌جنوبی استاد وحید خرمشاد که جهت قضاوت‌ در مسابقات درون اردویی تیم ملی دعوت شده بود قضاوت خود در این رقابت‌ها را آغاز نمود.

منتخبین این رقابت‌ها نفرات اصلی تیم ملی ووشو و به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام می‌شوند.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!