
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی خبر داد:
ایجاد ۵۳۲ صندوق قرضالحسنه مردمیار اشتغالزا در استان
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: بیش از ۵۳۲ صندوق قرضالحسنه مردمیار اشتغالزا با همکاری بسیج در استان تشکیل شده است
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مهدی هنری صبح امروز در دیدار با جمعی از جهادگران بسیج جهادسازندگی با نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به سالروز تشکیل سازمان بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۹، بر نقش استان خراسان جنوبی در شکلگیری این حرکتها تأکید کرد و گفت: حرکتهای جهادی از ۱۷ شهریور سال ۱۳۴۷ در فردوس آغاز شده و اکنون به عنوان روز ملی حرکتهای جهادی در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ثبت شده است.
وی افزود: در سال گذشته بیش از ۴۳ هزار نفر از جهادگران در اردوهای جهادی شرکت کردند، تعداد قابل توجهی از آنها در سامانه اطلس جهادی ثبت شدهاند و این حضور رو به رشد، زمینهساز رفع مشکلات مردم و ارائه خدمات در مناطق مختلف استان شده است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی به تبیین گفتمان جهادی و گسترش آن در دستگاههای اجرایی مختلف اشاره کرد و گفت: این اقدامات باعث شده که گروههای جهادی در ادارات، شهرستانها و مرکز استان حضور مؤثری داشته باشند و به رفع مشکلات و نیازهای مردم کمک کنند.
هنری در ادامه به تأسیس قرارگاههای جهادی در استان اشاره کرد که به انسجام گروههای جهادی و تقویت ارتباط آنها با گروههای محلی و بومی منجر شده است و افزود: قرارگاهها نه تنها در بهبود روند خدمترسانی و رفع مشکلات کمک کردهاند، بلکه موجب تقویت حضور مردم در فعالیتهای جهادی و ایجاد تعامل بیشتر با گروههای بومی استان شدهاند.
بسیج سازندگی و توسعه اقتصاد مقاومتی
وی به توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در استان اشاره کرد و گفت: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، بیش از ۵۳۲ صندوق قرضالحسنه مردمیار اشتغالزا با همکاری بسیج در استان تشکیل شده است. این صندوقها با بیش از ۴۱ هزار عضو، نقش بسزایی در حل مسائل اقتصادی مردم و ایجاد اشتغال داشتهاند.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی ادامه داد: دورههای آموزشی برای توانمندسازی افراد و توسعه مشاغل خرد و خانگی در دستور کار است و در این راستا، برگزاری نمایشگاههای اقتصاد مقاومتی در سالهای اخیر دستاوردهای خوبی داشته است. هدف ما توسعه این شبکه مردمی و تقویت بازاریابی محصولات است.
طرحهای عمرانی و محرومیتزدایی
هنری به طرحهای عمرانی و محرومیتزدایی اشاره کرد و گفت: یکی از طرحهای ملی که استان خراسان جنوبی در آن وارد شده، طرح ملی آبخیزداری و جالیز است. این طرح با هدف مدیریت منابع آب از بالادست تا پاییندست و احیای قنوات، توانسته تأثیرات مثبتی بر تأمین آب کشاورزی و سایر منابع آبی داشته باشد.
وی همچنین از احیای بیش از هزار و ۲۰۰ رشته قنات در استان توسط جهادگران بسیج سازندگی خبر داد و افزود: این اقدامات در راستای توانمندسازی جوامع محلی و کمک به خودکفایی کشاورزان منطقه صورت گرفته است. در حال حاضر پروژههایی همچون احیای قنات بلده، بزرگترین مجموعه قنات بعد از قنات قصبه، در حال اجراست که با تلاش جهادگران بسیج سازندگی، پیشرفت چشمگیری داشته است.
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی به لزوم تداوم این حرکتها و همکاری بیشتر میان دستگاههای اجرایی، گروههای جهادی و مردم تأکید کرد و افزود: حضور جهادگران در عرصههای مختلف، به ویژه در حوزه محرومیتزدایی و اشتغالزایی، نه تنها به رفع مشکلات مردم کمک میکند، بلکه زمینهساز تربیت مدیران آینده انقلاب اسلامی خواهد بود.
انتهای خبر/10
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!