حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/02/14 شمسی | 2025/05/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
درخواست تأخیر در برگزاری کنگره ۲۴۰۰ شهید استان
فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی عنوان کرد:

درخواست تأخیر در برگزاری کنگره ۲۴۰۰ شهید استان

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی خواستار تأخیر در برگزاری کنگره ۲ هزار و ۴۰۰ شهید استان شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سردار محمدرضا مهدوی صبح امروز در پنجمین جلسه ستاد اجرایی کنگره ۲ هزار و ۴۰۰ شهید استان بر اهمیت یاد شهدای گرانقدر و نقش آن‌ها در تأمین امنیت و استقلال کشور تأکید کرد و گفت: کشور با خون این شهدا از چنگ استعمارگران رهایی یافته است.

وی اظهار داشت: با تغییرات دولتی و جابه‌جایی مسئولین کمیته‌های کنگره، مشکلاتی در برنامه‌ریزی‌ها به وجود آمده است و اگرچه برخی کمیته‌ها کارهای خوبی انجام داده‌اند، اما به دلیل تغییرات مدیریتی، اجرای برخی پروژه‌ها با تأخیر مواجه شده است.

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) همچنین به تأکید بر اهمیت خدمات‌رسانی به اقشار محروم اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تر در آینده نزدیک، این خدمات به نتیجه مطلوب برسد و رضایت مردم جلب شود.

مهدوی در پایان خواستار برگزاری کنگره ۲ هزار و ۴۰۰ شهید خراسان جنوبی در سه ماهه اول سال آینده شد.

دبیر اجرایی کنگره ملی ۲ هزار و ۴۰۰ شهید خراسان جنوبی نیز به تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی کنگره پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۳، تغییرات و اصلاحات زیادی در ساختار اجرایی کنگره ایجاد شده است.

علیرضا یوسفی افزود: شورای عالی سیاست‌گذاری کنگره ۱۳ سیاست کلی جدید برای برگزاری کنگره تدوین و تصویب کرده است. همچنین در این دوره، کمیته بازرسی و نظارت برای ارزیابی علمی و نظارت دقیق بر برنامه‌ها تشکیل شده است.

وی در ادامه به معرفی برنامه‌های اجرایی کنگره ملی شهدا پرداخت و اعلام کرد: در سال جاری، ۲۲ اجلاسیه مختلف در سطح استان برگزار خواهد شد. یکی از نخستین این اجلاسیه‌ها که به شهدای طلبه و روحانی اختصاص داشت، هفته گذشته با حضور آیت‌الله سید احمد خاتمی برگزار شد.

دبیر اجرایی کنگره ملی ۲ هزار و ۴۰۰ شهید خراسان جنوبی همچنین از تولید فیلم‌های تلویزیونی و سینمایی با موضوع شهدا خبر داد و اعلام کرد که پیش تولید فیلم سینمایی «حبس نفس» از ۲۵ اردیبهشت آغاز می‌شود. این فیلم با حضور بازیگران مطرح کشور تولید خواهد شد.

یوسفی ادامه داد: همچنین فیلم سینمایی «پا برهنه در میدان مین» که برشی از زندگی شهید رجبعلی آهنی است، در دست تولید است.

دبیر اجرایی کنگره ملی دو هزار و ۴۰۰ شهید خراسان جنوبی به اقدامات اجتماعی و خدمات‌رسانی این کنگره اشاره کرد و گفت: در ماه رمضان گذشته، ۵۳۰ هزار بسته غذایی به نیازمندان توزیع شده است و همچنین ۴ هزار و ۱۲۰ جهادگر به مناطق محروم اعزام شده‌اند. همچنین ۲۵ ویلچر برقی به افراد معلول و ۳۲۶ سری جهیزیه به نیازمندان اهدا شد.

وی در پایان از رونمایی سایت مرجع کنگره ملی ۲ هزار و ۴۰۰ شهید خراسان جنوبی در این جلسه خبر داد و اضافه کرد: در ادامه برنامه‌ها، ساخت المان‌های شهدا در ورودی ادارات و مدارس و همچنین عملیات آسفالت گلزارهای شهدا در حال اجرا است.

 

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!