حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/02/14 شمسی | 2025/05/04 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
ادامه وزش باد و گرد و خاک خراسان‌جنوبی
کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی عنوان کرد:

ادامه وزش باد و گرد و خاک خراسان‌جنوبی

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی از تداوم وزش باد شدید، گرد و خاک و افزایش دما در سطح استان تا روز سه‌شنبه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» فاطمه زارعی اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی، طی ۴۸ ساعت آینده در برخی نقاط استان به‌ویژه مناطق مستعد از جمله نوار مرزی شرقی، طوفان گرد و خاک، کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در این مدت، احتمال بروز خسارت در اثر وزش باد شدید در مناطق شرقی استان وجود دارد. همچنین از فردا تا صبح چهارشنبه روند افزایشی دما در سطح استان پیش‌بینی شده و هوا به طور محسوسی گرم‌تر خواهد شد.

زارعی با اشاره به وضعیت باد در ۲۴ ساعت گذشته گفت: بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه علی‌آباد زارعین با ۱۰۱ کیلومتر بر ساعت گزارش شده و در مرکز استان نیز در برخی ساعات، سرعت باد به ۶۱ کیلومتر بر ساعت رسیده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته، سربیشه با ۷ درجه سلسیوس خنک‌ترین و طبس و بندان با ۳۸ درجه سلسیوس گرم‌ترین نقاط استان بوده‌اند. دمای هوای مرکز استان نیز بین ۱۳ تا ۳۴ درجه سلسیوس در نوسان بوده است.

منبع خبر؛ صدا و سیما

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!