به گزارش خاورستان، محمد علی واقعی مدیرکل آموزش و پرورش خراسانجنوبی پیش از ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش مناطق مرزی، که به میزبانی شهرستان زیرکوه، برگزار شد، اظهار کرد: نبودن زیرساختهای لازم جهت دسترسی دانشآموزان به شبکه شاد، به ویژه در مناطق مرزی و عشایری از مهم ترین مشکلات آموزش و پرورش در ارائه آموزشهای نوین به شمار میرود.
وی توسعه فعالیتهای فرهنگی و آموزش مهارتهای زندگی در مناطق مرزی را ضروری دانست و افزود: در زمینه گسترش فرهنگ وقف برای آموزش دانش آموزان لازم است، ائمه جمعه و جماعات از طریق خطبههای نماز جمعه یا برگزاری جلسات با روسای ادارات در فرمانداریها در این خصوص اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی موضوع گسترش فرهنگ وقف را در شورای فرهنگ عمومی شهرستانها برای دانش آموزان مؤثر دانست و گفت: سنّت حسنه وقف، یک پدیدهی دیرپای بشری است که ریشه در عقل، منطق و طبیعت انسان دارد.
دبیر شورای آموزش و پرورش استان، با بیان این مطلب که پیششرط و مقدّمهی هدایت افکار و اندیشهی انسانها و جلب مشارکت آنان در هر زمینهای نیازمند افزایش آگاهی آنهاست اظهار کرد: آگاهی دانشآموزان و توجّه آنان به ضرورت توسعه جامعه، روشها و ابعاد آن، حسّ مسئولیتپذیری آنان را افزایش داده و مشارکت آنان را در توسعه تا حدّ قابل توجّهی تضمین میکند.
واقعی از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین وزارت خانههای آموزش و پرورش و کشور با هدف تأمین تلفن همراه و تبلت هوشمند دانشآموزان با نیازهای ویژه خبر داد و بیان کرد: در خراسانجنوبی نیز بیش از یک هزار و 500 دانش آموز با نیاز ویژه در تمامی دورههای تحصیلی از مزایای گوشی و تبلت هوشمند به منظور استفاده از آموزشهای نوین و شبکه شاد بهرهمند میشوند.
وی با بیان اینکه از سوی وزارت آموزش، در دیماه سال جاری مبلغ 840 میلیون تومان کمک سرانه، به مدارس عشایری استان تخصیص یافت، افزود: برای انتقال صحیح و آموزش اصولی ارزشهای والای اسلامی، فرهنگی و علمی باید از روشهای مناسب و نوین مبتنی بر فناوری روز و منطبق با سند تحول بنیادین بهره گرفت.
انتهای پیام/127
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد